Ссылки

 

 

 

Un nou obiectiv modern de infrastructură inaugurat la Glodeni (VIDEO)

пт, 20/04/2018 - 08:36

2_4.JPG

 

Un restaurant cu bucătărie europeană a fost deschis la ieșirea din orașul Glodeni, pe traseul ce duce spre principalele atracții turistice din raion. Potrivit proprietarilor, acesta poate deveni un popas atractiv pentru turiștii care merg să viziteze asemenea ”perle” turistice, precum Rezervația Naturală ”Pădurea Domnească”, ”Țara Bîtlanilor”, ”Suta de Movile”, etc. Totodată, proprietarii speră că restaurantul va fi îndrăgit, în scurt timp, și de către consumatorii din raionul Glodeni.

Restaurantul a fost deschis de către Andrei Scripcaru – un locuitor al orașului Glodeni care a investit în acest proiect banii adunați din munca în Italia. Acumulînd în Europa, timp de 17 ani, resursele și cunoștințele necesare, Andrei Scripcaru a creat restaurantul din Glodeni după modelul celor italiene, și bucătarul-șef fiind invitat de acolo. Acesta va face instruiri personalului autohton, încît bucatele, în special, pizza, de la Glodeni să fie preparate după rețeta clasică italiană.

Prezent la inaugurare, Președintele raionului Glodeni, Ion Leucă, a dorit restaurantului consumatori fideli, iar proprietarilor le-a mulțumit pentru contribuția adusă la dezvoltarea raionului. ”Vă mulțumim că nu ați lăsat banii în afara țării, ci le-ați adus acasă. Astfel, ați adus folos nu doar familiei Dumneavoastră, dar și celor pentru care ați creat locuri de muncă”, a remarcat Ion Leucă.

Șeful serviciului fiscal Glodeni, Ion Movilă, a dat asiguări că în persoana fiscului, agentul economic va avea un susținător bun. ”Fiscul există pentru că există contribuabilul și nu invers”, a spus Ion Movilă.

Orașul Glodeni se află la odistanță de 168 de km de capitală. Obiectivele turistice din raion sunt incluse în Traseul turistic național N12. 

4_4.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1_8.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6_0.JPG