Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un grup de copii și tineri din raionul Glodeni a efectuat o vizită în Polonia

Taburi primare

Mar, 30/07/2019 - 13:41

 

 

1_24.jpg

La invitația domnului Piotr Wojtysiak, Președintele raionului Piotrkow, Republica Polonia, un grup de copii și tineri din satul Stîrcea, precum și din alte localități ale raionului Glodeni, împreună cu însoțitori, a efectuat o vizită în Polonia.

Programul aflării copiilor și tinerilor a cuprins diverse evenimente oficiale, culturale și sportive: întâlnirea cu Vicepreședintele raionului Piotrkow, Dariusz Macacz, cu alți oficiali ai Starostvei raionului Piotrkow, precum și vizita la baza municipală de agrement – or. Piotrkow; vizita la Сatedrală, la Muzeul Pompierilor și la Ferma de cai – or. Wolborz; vizita la Centrul de Instruire al Departamentului Penitenciar - or. Sulejow; Întâlnirea cu Ks. Zbigniew Zgoda, vizita la Biserica catolică, pogram distractiv cu copii polonezi, vizita la Muzeul entografic și la Muzeul interactiv al Industriei extractive de cărbune și producătoare de energie electrică, vizita la piscină – or. Bełchatów.

În ultima zi a șederii în Polonia, la campusul din or. Wolborz copiii au fost onorați de vizita Președintelui raionului Piotrkow, domnul Piotr Wojtysiak.

În numele copiilor, al părinților sau buneilor, Președintele raionului Glodeni, Ion Cojocari, a mulțumit omologului său din raionul Piotrkow, pentru organizarea vizitei: ”Vă rog să acceptați cele mai profunde cuvinte de recunoștință pentru eforturile, timpul și sufletul depus în organizarea excelentă a acestei vizite care va rămâne pentru toată viața în memoria copiilor noștri”, - a menționat Ion Cojocari în scrisoarea sa de mulțumire.