Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stadionul Central al raionului Glodeni a fost inaugurat, după renovare, în cadrul unei ceremonii festive ce a avut loc luni, 12 august (VIDEO)

Taburi primare

Mar, 13/08/2019 - 11:33

0004_0.jpg

VIDEO

Cu acest prilej, la Glodeni a venit o delegație a Județului Bistrița-Năsăud care este înfrățit cu raionul Glodeni și care a sprijinit financiar proiectul de modernizare a stadionului. Delegația  a fost condusă de Emil Radu Moldovan - Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. De asemenea, au participat Ioan Monița - primar  al comunei Romuli; Teofil Cioarbă – director Executiv la Consiliul Județean; Bogdan Ivan Gruia – purtător de cuvânt; Ioan Horoba – Președintele Asociației Club Sportiv Unu Fotbal Club Gloria.

Gazda evenimentului a fost reprezentată de Președintele raionului Glodeni – Ion Cojocari; Vicepreședintele raionului – Oxana Albu; Primarul orașului Glodeni - Stela Onuțu.

Printre oaspeții de onoare au fost Ion Leucă – Deputat în Parlamentul Republicii Moldova; Leonid Oleinicenco – Președintele Federației Moldovenești de Fotbal; Vlad Canțîr – Președintele Federației Angajaților din Serviciile Publice SINDASP, Iurie Urzică – Președintele raionului Rîșcani.  Au participat, de asemenea, primari, consilieri, oficiali, numeroși spectatori din raionul Glodeni și din alte localități ale țării.

Drept recunoștință pentru susținerea constantă acordată raionului Glodeni, Consiliul Raional – autoritatea reprezentativă şi deliberativă a populaţiei raionului – a decis să acorde Titlul de Cetățean de Onoare al Raionului Glodeni Președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, pentru contribuția semnificativă adusă la consolidarea relațiilor economice, socio-culturalele, interumane dintre raionul Glodeni și județul Bistrița-Năsăud; efortul instituțional și personal considerabil depus pentru promovarea și realizarea intereselor cetățenilor raionului Glodeni, inclusiv pe plan internațional; promovarea valorilor  comune în conformitate cu principiile demnității, respectului reciproc și al fraternității, manifestând înalte calități profesionale, intelectuale, spirituale și umane.

Printre proiectele finanțate anterior de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pentru raionul Glodeni se numără: crearea Filialei Glodeni a Bibliotecii Județene George Coșbuc Bistrița-Năsăud; crearea Cabinetului de Kinetoterapie în cadrul Spitalului Raional Glodeni; Contribuția la realizarea Proiectului de modernizare a Liceului Teoretic „Vasile Coroban” din or. Glodeni; Lansarea Proiectului de dotare a Cabinetului de fizioterapie din cadrul Spitalului Raional Glodeni; Dotarea Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei cu automobil de serviciu;  Distribuirea, doi ani consecutiv, a cadourilor de Crăciun pentru aproape 5 000 de copii din raionul Glodeni, cu mobilizarea societății civile din România și din Germania; Schimburi culturale active, etc.

Emil Radu Moldovan a devenit prima persoană din afara Republicii Moldova care s-a învrednicit de Titlul de Cetățean de Onoare al Raionului  Glodeni.

Inaugurarea stadionului renovat s-a încheiat cu un meci amical dintre Grănicerul Glodeni, antrenor principal – Nicolae Reaboi, și Gloria  Bistrița,  antrenor principal - Mateu Danuț.

Consiliul Raional Glodeni își reiterează cuvintele de recunoștință cetățenilor Județului Bistrița-Năsăud, tuturor celor care au participat la renovarea Stadionului raional din Glodeni, organizatorilor și participanților la ceremonia de inaugurare, echipelor de fotbal și suporterilor, colectivelor artistice, partenerilor din  mass-media, brandurilor prezente pe teren, echipei de medici și Inspectoratului Raional de Poliție.

Împreună suntem valoare!

12_2.jpg