Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raionul Glodeni devine un loc mai bun pentru viață

Mar, 20/03/2018 - 17:18

1_1.JPG

Raionul și centrul raional Glodeni devin un loc mai bun pentru viață. Drept confirmare servește recenta inaugurare a unui nou centru comercial înființat de compania ”Johnny Group”. Are cîteva nivele, fiecare a cîte 96 metri patrați.

Primul este destinat comercializării veselei, suvenirelor, produseor cosmetice și parfumeriei. Cel de-al doilea nivel este destinat vestimentației pentru doamne. În continuare centrul comercial va avea o extindere frumoasă a serviciilor prestate la celelalte etaje.

Marți, 20 martie, la ceremonia de inaugurare a noului magazin din centrul orașului Glodeni a participat Președintele raionului, Ion Leucă, care a mulțumit proprietarilor pentru munca depusă în realizarea proiectului investițional. ”Evenimentul ne oferă o mare doză de optimism și servește un exemplu pentru alți concetățeni că poți realiza lucruri frumoase la noi acasă. Mulțumesc familiei Munteanu pentru respectul față de cumpărători, pentru contribuția la dezvoltarea locală, pentru crearea locurilor de muncă și asigurarea surselor de venit pentru cetățeni”, a subliniat Ion Leucă. Președintele le-a urat cumpărători fideli, vînzări frumoase și extindere continuă.

Stela Onuțu, în calitate de primar al orașului Glodeni, dar și în numele tuturor doamnelor, a mulțumit proprietarilor magazinului pentru faptul că oferă cumpărătorilor lucruri cu rafinament și delicatețe. Primarul a salutat, de asemenea, spiritul de echipă al companiei, fapt care servește forța motrice în dezvoltarea afacerii.

În numele familiei care administrează afacerea, Victor Munteanu, director general al companiei ”Johnny Group”, a mulțumit președintelui raionului, Ion Leucă, primarului orașului, Stela Onuțu, medicului-șef al Centrului de Sănătate Publică, Iulia Ailoaiei, directorului magazinului materialelor de construcții, Veaceslav Gurduza, altor persoane oficiale și tuturor celor care au acordat asistență în realizarea proiectului de creare a noului centru comercial. ”Am încercat să creăm condiții de confort, să aducem marfă de calitate și să oferim prețuri reduse, încît cetățenii din raionul Glodeni să fie satisfăcuți”, a subliniat administratorul ”Johnny Group”. 

Detalii de la ceremonia de inaugurare găsiți în Ziarul ”Cîmpia Glodenilor”.

Imagini foto:  Victor Panico

5_0.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4_0.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7_0.JPG