Parteneriate

 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ANUNT Concurs National ”IMM-Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, editia X, 2019

Taburi primare

Mar, 15/10/2019 - 10:46

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a lansat cea de a X-a ediție a Concursului Național ”IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”, organizat anual cu suportul partenerilor de dezvoltare și a companiilor active în acest domeniu din Republica Moldova.

Ceremonia oficială de decernare a premiilor câştigătorilor va avea loc la data de 28 noiembrie 2019, în cadrul Conferinței Internaționale a Intreprinderilor Mici și Mijlocii, cu participarea activă a mediului de afaceri, reprezentanţilor administraţiilor publice centrale și locale, organizațiilor donatoare, partenerilor de dezvoltare, societății civile și mass media. Suntem convinși că prin eforturile comune vom reuși să promovăm principiile de responsabilitate socială corporativă în rândul IMM-urilor și să contribuim la dezvoltarea socio-economică durabilă a localităților din Republica Moldova.

Rămânem la dispoziție pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: (0 22) 22-45-20 sau adresa de e-mail: oxana.constantinova@odimm.md.

Condițiile de participare la concurs le găsiți atașat.

/sites/default/files/Declaratia%20privind%20lipsa%20restantelor.docx

/sites/default/files/Formular%20de%20aplicare_RO_2019%20%281%29.docx

/sites/default/files/Ghidul%20aplicantului%20RSC_2019.docx