Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vă aşteptăm pe toţi!

Pe 23 august, orele 14:00, în incinta Centrului Raional de Cultură va avea loc preselecția tinerilor interpreți de muzică ușoară, doritori de a participa la festivalul internațional ”Mărul de aur” din Chișinău.
 
 
Centrul de ajutorare a persoanelor aflate în dificultate ”Sandra”, Chișinău, organizează pe 24 august curent, orele 18oo, în incinta Centrului Raional de Cultură Glodeni un spectacol de binefacere. Organizatorii își propun să ajute financiar două familii socialmente-vulnerabile din raionul nostru. La concert vor fi invitați 10 persoane cu dizabilități, cărora li se vor oferi bilete gratis și cîte un suport financiar. Cei, care vor evolua în scenă, vor fi interpreții de muzică ușoară: Ian Raiburg, Adriana Ochișanu, Gheorghe Țopa, Anatol Mîrzencu, Xenia Suruceanu și alții. 
 
 
Festivitatea prilejuită Zilei Independenței, marcată anual pe 27 august, va demara la orele 9oo, pe piața centrală a orașului și va include mitingul solemn și partea artistică, prezentată de artiștii amatori din raionul Glodeni.
 
 
Pe 31 august curent, orele 11oo, cu prilejul sărbătorii naționale Limba Noastră în grădina publică a orașului se va desfășura o activitate cultural-artistică, prilejuită acestei sărbători. Sunt așteptați toți doritorii .