Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raionul Glodeni în presă

Știați că... Noutățile Săptămînii

 - În raion a fost dat startul concursului ,, Cea mai salubră localitate''. Membrii unei comisii raionale vizitează localitățile, verifică starea gunoiștilor autorizate și celor neautorizate, sunt date indicații de lichidare a celor stihiinice și, în cele din urmă cînd rezultatele vor fi definitive, vor fi anunțate trei localități pentru cele trei premii, I,II și III, ce se vor estima la 25 de mii de lei, 20 de mii  și 15 mii de lei.

 - Semințele majorității culturilor de primăvară sunt deja încorporate în sol. Sfecla de zahăr, ce în anul curent va ocupa o suprafață de 1030 ha în raion, săptămîna aceasta se seamănă pe ultimii ari și a început deja semănatul florii-soarelui.

- Continuă în raion festivalul zonal al cîntecului pascal întru determinarea colectivelor artistice, care vor participa la festivalul- concurs raional, ce în acest an se va desfășura în incinta bisericii ,,Acoperămîntul Maicii Domnului'' din satul Hîjdieni.

 -  La Spitalul raional Glodeni, blocul  A3, se apropie de sfîrșit lucrările de reparații capitale, acum se așterne lenoleumul. Încă cîteva săptămîni și pacienții acestui bloc vor putea să beneficieze de condiții ca la carte.