Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raionul Glodeni în presă

Știați că... Noutățile săptămînii

- În noaptea de 26 spre 27 martie curent populația RM trece la ora de vară. Această acțiune se face în fiecare an în ultima duminică din luna martie, cînd ora 03.00 devine ora 04.00. Schimbarea orei presupune ca ceasurile să fie date cu o oră înainte, înseamnă că în ultimul weekend din martie vom dormi cu o oră mai puțin.

- În prezent la evidența medicilor de familie din raion sunt înregistrați 34 de mii  de cetățeni, din populația de peste 60 de mii de locuitori, conform ultimului recensămînt cu datele făcute publice.

- Ansamblul - vocal ,,Cimpoiașul'' de pe lîngă Casa de Cultură Glodeni pe 15 aprilie curent va participa la Botoșani, Romînia, la un concurs coral de cîntece naționale romînești, ediția a II-a.

- Colaboratorii secției Cultură în prezent organizează întîlniri zonale prin raion întru determinarea colectivelor artistice, care vor participa în acest an la festivalul-concurs al cîntecului sacru pascal.

- Recent raionul Glodeni a primit un lot de ajutor umanitar din Romînia. Păturilor vulnerabile ale populației le vor fi repartizate 300 de colete și 13 tone de zahăr.