Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raionul Glodeni în presă

Știați că... Noutățile săptămînii

  • Vacanța de primăvară a elevilor se apropie. Cei din ciclul primar vor avea 9 zile de vacanță, în perioada 27 februarie-8 martie; iar cei din clasele gimnaziale și primare – 5 zile, în perioada 4-8 martie. Elevii vor reveni la lecții pe 9 martie curent.

  • De pe 1 decembrie 2015 în cadrul Spitalului Raional Glodeni a fost înființată secția de îngrijiri cronice, care include 30 de paturi pentru îngrijiri paleative, reabilitare și geriatrie.

  • Pe 10 martie curent, orele 18:oo, în incinta Centrului Raional de Cultură va avea loc un concert al ansamblului de instrumentiști ”Concertino”. Evenimentul cultural face parte din programul dedicat ”Mărțișorului”. Intrarea va fi gratuită.

  • Agricultura ecologică este avansează în RM și contribuie în mod semnificativ la exporturile agricole globale. În raionul Glodeni începînd cu anul curent cîteva întreprinderi agricole din raion, bunăoară “Bogalecon-Moldova”, “Agdav”, “Bosvelia”, “Avantaj-Agroteh”, vor începe pe anumite suprafeţe să crească producţie ecologică curată, fără aplicarea substanţelor chimice toxice.