Parteneriate

 
iasi - logo.PNG
 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Știați că... Noutățile săptămânii

* Duminică, 19 noiembrie curent au avut loc alegeri locale în satul Fundurii Noi. La scrutin au participat doi candidați, iar cei mai mulți alegători i-au acordat votul de încredere dlui Vasile Colenco, noul primar al localității.

* Pe 8 decembrie se va desfășura ședința ordinară a Consiliului Raional. Consilierii vor avea o misiune extrem de importantă – să aprobe bugetul raional pentru anul 2018, precum și alte chestiuni, incluse pe ordinea de zi.

* În perioada 24-26 noiembrie raionul Glodeni va fi gazda unei delegații din județul Bistrița-Năsăud, România, cu care în curând va încheia acorduri de colaborare.

* Încă un trofeu a ajuns în palmaresul Liceului Teoretic „Vasile Coroban” - locul II la concursul republican „Resurse educaționale deschise” pentru ideea elaborată în cadrul proiectului „Educația deschisă în Moldova: aici și acum!”, organizat de ProDidactica. Laurii se datorează, în mare parte dlor Lilia Leucă și Corina Conac pentru implicare și realizarea lecțiilor interdisciplinare.