Parteneriate

 
 
sigla-cjph-desktop.png
 
consiliul-judetean-bistrita-nasaud.jpg
 
 
 
 
 
   
                        
 
  
                                                                                                                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raionul Glodeni în presă

Вести

Deschide.md

Timponline             

AAP.gov.md                 

MIR-TV

Provincial.md

 

 

 

 

Ştiaţi că...

Pe 28 august curent în incinta Casei de cultură Glodeni se vor desfăşura lucrările conferinţei pedagogilor din raionul Glodeni cu participarea reprezentanţilor tuturor instituţiilor de învăţămînt.
 
Timp de 10 zile 6 tineri-stagiari ai instituţiilor de arte din republică participă la un simpozion de sculptură în lemn. Atelierul lor de lucru se află în tabăra „Andrieş”, iar lucrările acestora vor fi expuse în faţa publicului în cadrul unei expoziţii la Ziua Independenţei. 
l Un segment de drum (anterior în variantă albă), ce uneşte un traseu de menire raională cu satul Viişoara pentru prima dată a fost acoperit cu un strat de asfalt. Despre aceasta citiţi în fotoreportajul din numărul următor.
 
În consiliile locale au loc şedinţe, ce au pe ordinea de zi diverse chestiuni. De exemplu, consilierii locali de la Cobani săptămîna aceasta au luat în discuţie (drept chestiune de bază) starea situaţiei criminogene din localitate, iar cei de la Limbenii Vechi – pregătirea obiectelor de menire social-culturală pentru sezonul rece al anului.
 
Suprafeţele agricole din teritoriul raionului Glodeni se estimează la 40667 ha, dintre care terenuri arabile - 38053 ha, plantaţii multianuale - 2231 ha, inclusiv livezi - 1842 ha şi vii - 188 ha.