Links

 

 

 

Raionul Glodeni s-a învrednicit de Medalia de Aur a Expoziției Naționale ”Fabricat în Moldova”

Mon, 04/06/2018 - 14:52

34401357_1655118221232589_2208744183882055680_n.jpg

Raionul Glodeni s-a învrednicit de Medalia de Aur a Expoziției Naționale ”Fabricat în Moldova”, distincția fiind înmînată Vicepreședintelui raionului Glodeni, Victor Țarigradschi, în cadrul Galei Businessului Moldovenesc care s-a desfășurat recent la CIE ”Moldexpo”.

Medalia este acordată în semn de apreciere înaltă a participării raionului Glodeni la cea de-a XVII ediție a Expoziției Naționale ”Fabricat în Moldova”. Raionul Glodeni a fost reprezentat de patru companii: FPC Fernuci SRL s. Ciuciulea (producător și exportator de nuci); ÎCP Panifcoop Glodeni SA (produse de panificație); Iunalis-Agro SRL s. Petrunea (produse de panificație); GȚ ”Bodean Andrei” (miere, produse apicole).

Victor ȚARIGRADSCHI, Vicepreședinte al raionului Glodeni: ”Medalia de Aur oferită Consiliului Raional Glodeni este, întîi de toate, o apreciere  a calității înalte a producției, managementului eficient și a politicii sociale responsabile promovate de cele patru companii care ne-au reprezentat cu demnitate la  Expoziția ”Fabricat în Moldova”.   Totodată, este o motivație în plus pentru agenții economici din raion să se implice mai activ în evenimente naționale și internaționale de promovare a producției lor și, implicit, a imaginii raionului Glodeni”.

Gala Businessului Moldovenesc este cel mai important eveniment al businessului autohton. Evenimentul din acest an a reunit peste 350 de persoane, printre care oficialități, membri ai guvernului, reprezentanți ai administrației locale, ambasadori aflați în misiune pe teritoriul Republicii Moldova, instituțiile și companiile din țara noastră care ocupă un loc important în sfera de dezvoltare a economiei naționale.

111_6_0.jpg